2021 Yeni Oyun Çıkış Rehberimizde Haziran’ı Uğurluyoruz

2021 için çıkan yeni oyun listemiz bu hafta da karşınızda

 Sürekli olduğu gibi 2021 haziran aynın son yeni oyun rehberine sıra geldi. Bu hafta çıkacak yeni oyunlar sadece iki güne sıkışmış durumda. Ancak aralarında dikkat çeken yapımlar olduğunu söylemeliyiz.

Curved Space (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC) – 29 Haziran

Bu haftanın ilk oyunu neredeyse her platforma çıkacak olmasıyla dikkat çeken Curved Space. Özetle aksiyon türündeki oyun, eski tarz yapısıyla eğlence vadediyor. Üstelik üç boyutlu bir ortamı mekaniğine eklemesi de yapımcıların farklı bir şey yapma çabalarının bir kanıtı.

Doom: Eternal (PlayStation 5, Xbox Series X/S) – 29 Haziran

Doom Eternal’ın 2021 yılında yeni oyun listelerinde ismini beklemediğiniz bir oyun olduğu kesin. Ancak birinci şahıs bakış açılı oyunların efsanelerinden Doom yeni nesil konsollara adım atıyor. Üstelik bu sıradan bir geliş değil. Bu haliyle oyun gelişmiş görsellere, performansa ve ray-tracing desteğine sahip. Eğer ray tracing’i tercih etmiyorsanız oyunu 4K 60 fps oynamanız da mümkün.

Spirit of the North (Xbox Series X/S, Xbox One) – 29 Haziran 

2019’dan beri sırasıyla PS4, PC ve PS5 için çıkan oyun sonunda Xbox tarafına da geliyor. 2021 yılında çıkan yeni oyun listelerinde bu platform için ismini yeniden yazdıran yapım bir macera oyunu. İzlanda’dan esinlenerek yapılan nefes kesici oyunun atmosferini tatmak bile harika bir deneyim olarak Xbox oyuncularını bekliyor.

Doki Doki Literature Club Plus (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) – 30 Haziran

Bu haftaki listemizin en büyük çıkışı. Doki Doki Literature Club’ın ücretsiz ilk oyunu basit bir japon tarzı görsel roman gibi görünüyordu. Lakin bu oyun görünüşünden beklenmeyecek şekilde sizi gerecek esrarengiz bir hikayeye sahipti. Bilgisayarınızın dosyalarına kadar uzanan korku dolu hikaye devam oyunuyla bu hafta karşımızda olacak.

GreedFall (PlayStation 5, Xbox Series X/S) – 30 Haziran

Bir başka 2019 yapımı oyun Greenfall da özellikle yenilenen oyunların dikkat çektiği haftada bizi bekliyor. Lakin farklı olarak bu oyun hikayesine yeni öğeler eklenerek karşımıza çıkacak. Seçim odaklı rol yapma deneyimini seviyorsanız oyunun yeni halini size öneriyoruz. Eğer oyunun önceki versiyonuna sahipseniz bu versiyon da size ücretsiz olacak.

Diğer haberler:

>> Call of Duty, Booker T. ile Olan Davasında Amerikan Güreşçisini Yendi

>> ABD UFO Raporu Kafaların İyice Karışmasına Neden Oldu: Kimse Açıklayamıyor