4000 TL Altı En İyi Akıllı Telefonlar: Bu Fiyata Son Modeller!

4000 TL altı telefonlar

4000 TL altı akıllı telefonlar listemizde, Aralık 2021 itibariyle alınabilecek en iyi modelleri sizler için sıraladık. İşte o modeller.

Son aylarda ülkemizde dolar kurunun bir hayli arttığını biliyoruz. Dolar kurunun etkilendiği en önemli sektörlerden biri ise teknoloji. Özellikle ülkemiz bazında, TL’nin değer kaybının etkilendiği en büyük sektörün teknoloji olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki bu sektörde en çok ihtiyaç olan cihaz ise akıllı telefon. Son zamanlarda dolar kurunun artışından sonraki fiyatlara baktığımızda ise, akıllı telefonların %30 oranında fiyatlarının arttığını söyleyebiliriz. Haliyle çoğu kullanıcı, uygun fiyatlı akıllı telefon arayışında. Bu listemizde sizler için 4000 TL altı en iyi akıllı telefonlar ile karşınızda olacağız. İşte Aralık 2021 itibariyle alınabilecek en iyi telefonlar.

4000 TL altı en iyi akıllı telefonlar: Bu fiyata son modeller!

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Listemizin ilk sırasında, Xiaomi’nin fiyat performans odaklı, en çok tercih edilen modelleri olan Redmi Note serisi karşımıza çıkıyor. Redmi Note 9 Pro modeli, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip. Ayrıca fiyatının 3.900 TL seviyelerinde olduğunu da belirtelim.

Poco X3 NFC

Poco X3 NFC

Piyasaya sürüldüğünden beri ilgi odağı olan Poco modelinin, fiyatı her ne kadar yükselse de tercih edilebilir modeller arasında yer aldığını söyleyebiliriz. X3 NFC modelinin fiyatı, farklı sitelere bağlı olarak 3.900 TL civarında.

Redmi Note 10S

Xiaomi Fiyat performans

Listedeki modeller arasında en son çıkan model olarak adlandırabileceğimiz Redmi modeli de yine 3.900 TL’lik bir fiyattan satışa sunuluyor. Ayrıca Redmi Note 10S’de 6 GB RAM, 128 GB dahili depolama ve 5.000 mAh kapasitesinde pil bulunuyor.

Redmi Note 9S

4000 TL altı telefonlar

Serinin bir önceki modeli Redmi Note 9S’in diğer modellere kıyasla daha avantajlı olduğu konu ise dahili depolama. Redmi modeli, 128 GB dahili depolama ve 6 GB RAM ile kullanıcılarını karşılıyor. Ayrıca bu model, listedeki en uygun modeller arasında yer aldığı için tercih edilebilecek bir cihaz. Ortalama fiyatı ise, 3500 TL.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 Pro

Her ne kadar piyasaya sürüleli 2 yıl olmuş olsa da hala tercih edilebilecek modeller arasında yer alan Redmi Note 9 Pro 64 GB’lık versiyonu, 3500 TL’lik bir fiyat etiketine sahip.

İlgili Haberler

>> Apple Watch Mahkemelik Oldu: Büyük Tazminat Davası Açıldı

>> Asgari Ücrette Kırmızı Çizgi Belli Oldu: Asgari Maaş 4 Bin TL Olabilir