Apple 2022 Ürünleri Belli Oldu: İşte Gelen İlk Bilgiler

Apple şarj cihazını

Apple 2022 ürünleri ortaya çıkmaya başladı. Sektörün öncü teknoloji devleri içerisinde yer alan Apple, bu yıl fazlasıyla ateşli olacak. Peki şirket hangi ürünleri tanıtmayı planlıyor.

2022 yılında Apple birçok farklı ürün tanıtmayı düşünüyor. Bu ürünler sadece akıllı telefonlar ile sınırlı olmayacak. Aynı zamanda kulaklık ve iMac ürünlerinde de değişim zamanı gelmiş gibi görünüyor. Yıl boyunca 2 veya 3 defa yeni ürünlerini tanıtan Apple kullanıcıları şaşırtmayı başarıyor.

Ünlü analistler içerisinde yer alan Mark Gurman son derece önemli detaylara yer verdi. Kendisi yüksek olasılıkla tanıtılacak modelleri saydı. Bu modellerden ilki Mac ailesinin en güçlü üyesi olan iMac olacak. Apple silicon işlemcili yeni modeller ile birlikte stoklar yenileniyor. Mark Gurman tarafından yapılan açıklamalara göre bu yıl iMac Pro, arm tabanlı işlemcilere geçen ürünler içerisinde yer alacak.

Apple 2022 ürünleri büyük ilgi görebilir

Apple tarafından 2022 yılında tanıtılması planlanan ürünlerden bir diğeri ise AirPods olacak. Kayıtsız ses özelliğini destekleyen AirPods Pro 2, büyük bir ses getirebilir. Ayrıca Apple Music üzerinden dinlenen parçalarda desteklenmesi beklenen kayıpsız ses özelliği bütün cihazlara yayılabilir.

Apple 2022 ürünleri

Genellikle Apple tarafından geliştirilen cihazlar hemen yeni gelişmelere açılmıyor. Şirket yeni teknolojilerin ve yazılımların gelişmesi ile birlikte bunları kendi ekipmanları için kullanılabilir hale getiriyor. Ancak kablosuz kulaklık modellerinde bir ilk denenecek gibi görünüyor. En azından Apple analistleri bu yönde yorumlar yapıyor.

Yeni özelliklere sahip cihazlar geliyor

Mark Gurman tarafından yayınlanan rapora baktığımızda AirPods Pro modelinin bazı sağlık özelliklerine sahip olacağını görüyoruz. Henüz beklenen özellikler tam olarak belirtilmese bile yine de adım sayma gibi temel işlevlerin bu cihazda yer alacağını söyleyebiliriz.

Son olarak Apple analisti kablosuz kulaklık modelinin konum bulma özelliklerine sahip olacağını söylüyor. Elbette bu bir AirTags seviyesinde olmayacak. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.

İlgili Haberler:

>> Müjde: Apple iOS 15.3 Geldi! Şikayet Edilen Büyük Sorun Ortadan Kaldırılıyor

>> Apple Yeni Güncellemesi Tepkilerin Merkezi Oldu: Tim Cook Seri Üzgün