Bütçe Dostu Moto G52 90 Hz OLED Panel İle Satışta!

Moto G52

Uygun fiyatlı Moto G52 modeli satışa sunuldu. İşte 90 Hz OLED paneli ile dikkatleri üstüne çeken yeni modelin sundukları.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yılın son günlerinde Moto G51 modeli piyasaya sürülmüştü. Motorola, ülkemizde resmi olarak hizmet veren bir marka olmadığı için yeni modelleri Türkiye’ye gelmiyor. Fakat bir hayli sevilen modellerinin olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle G serisi modelleri, performans anlamında beklentilerin fazlasını sunabiliyor. Serinin önceki modeli, 5G destekli Qualcomm imzalı Snapdragon 480+ yongasıyla piyasaya sürülmüştü. 8 nm üretim sürecinden geçen yonga setinin, performansı ise beklentileri karşıladı.

Serinin önceki modeli 280 dolarlık bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkmıştı. Yeni model de yine benzer bir fiyat seviyesi ile karşımıza çıktı. İşte performans odaklı uygun fiyatlı modelin öne çıkan özellikleri.

Bütçe Dostu Moto G52 90 Hz OLED Panel İle Satışta!

Akıllı telefonda kullanıcıların en çok beğendiği özellik, OLED bir panel ile geliyor olması. Bütçe dostu modelin özelliklere baktığımızda, 6,6 inçlik OLED panelin bizleri karşıladığını görmekteyiz. Bu panelin tasarım detaylarını incelediğimizde ise, delikli ekran tasarımı bulunuyor.

Moto G52

İşlemci tarafına baktığımızda ise Qualcomm imzalı Snapdragon 680 yongasının bizleri karşıladığını görmekteyiz. Serinin önceki modeli ile arasındaki en temel fark, yonga seti olmuş. G51, yine performanslı bir işlemciye sahip idi. Fakat G52 modeli ile karşımıza çıkan yonga, fiyatına göre daha da fazla güç sunuyor. 4/6 GB RAM ve 128/256 GB dahili depolama seçenekleri de sunuyor. Ayrıca bu depolama seçeneklerini yetersiz bulan kullanıcılar için ise 1 TB‘a kadar arttırılabilir mikroSD kart yuvası da bulunuyor.

Moto G52

Genel olarak değerlendirdiğimizde Motorola’nın Moto G serisi modellerinin uygun fiyatı ile karşımıza çıktığı için ilgi gören akıllı telefon serileri arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Fakat marka, ülkemizde resmî olarak hizmet vermediği için, ne yazık ki ülkemize kaçak yollar ile getirilmiş modeller satılıyor. Resmî olarak ülkemize giriş yaptığı takdirde, ülkemize de ilgi gören markalar arasında yer alacaktır. Önümüzdeki günlerde, ortalama 250 euroluk bir fiyat etiketine sahip yeni modelin Türkiye ihtimali üzerine yeni ayrıntılar ortaya çıkacaktır. Yeni gelişmelerden haberdar olabilmek için takipte kalın.

İlgili Haberler

>> Uygun Fiyatlı vivo Y21G Türkiye Yolcusu: İşte Detaylar!

>> Samsung Bu Cihaza Güncelleme Getirdi: Android 12 Güncellemesi Geldi