Bitcoin Aralık Hedefi Belli Oldu: Analistler Açıkladı

En fazla kaybettiren kripto

Bitcoin Aralık hedefi analistler tarafından açıklandı. Birçok kişi aslında bu hedeften çok daha fazlasını bekliyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün ayrıntılara birlikte göz atalım.

Kripto para borsaları en hareketsiz dönemlerinden bir tanesini yaşıyor. Herkes Bitcoin başta olmak üzere kripto para birimlerinde büyük rekorların geleceğini söylüyordu. Ancak şu anki duruma bakıldığında durumun tam tersi olduğu görülüyor. Özellikle son dönemlerde büyük bir geriye doğru gidiş var.

Mesela herkes Bitcoin için 96 bin dolar yorumu yapıyordu. Şimdi ise bakıldığında kripto para biriminin 59 bin dolara sıkışıp kaldığı görülüyor. Büyük oranda hareket edemeyen kripto para devi ne yazık ki köşeye sıkıştı. Analistler Kasım ayında ciddi bir yükseliş olmayacağı kanaatine vardı. Ancak Aralık için durum farklı olabilir.

Bitcoin Aralık hedefi bekleniyor

Kripto para devinin Aralık ayında 98 bin dolar seviyelerine kadar çıkma ihtimali var. Ancak burada çok önemli bir noktaya dikkat etmek gerekiyor. Bitcoin öncelikle 53 bin dolar seviyelerinde takılabilir. Hemen ardından ciddi bir yükseliş yakalayarak en yüksek noktaya ulaşma ihtimaline sahip.

Bitcoin Aralık hedefi

Piyasada neredeyse herkes kripto para devinin çok rahat bir şekilde bu seviyelere geleceğini tahmin ediyor. Hatta Binance CEO’su ilerleyen haftalarda büyük bir volatilite olacağını Söyledi. Böyle bir durumda Bitcoin için 98 bin dolar seviyeleri görülebilir.

Tüm kripto paralarda sert yükseliş

Ethereum için 9 bin dolar tahminleri yapılıyor. Aralık ayında neredeyse tüm kripto paraların en yüksek seviyelerine ulaşma ihtimali var. Böyle bir durumda dijital varlıkların rekor üstüne rekor kırma eğilimleri oluşacak.

ADA, BNB, LINK, ATOM, XRP ve SOL gibi birçok kripto para biriminde en yüksek seviyeler Aralık ayında görülebilir. Ancak böyle bir şeyin gerçekleşmesi için çok ciddi miktarda yatırımcı gerekiyor. Peki sizin 2021 yılı Aralık ayı ile ilgili tahminleriniz neler? Bitcoin Aralık ayı hedefleri ile ilgili düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlgili Haberler:

>> Kripto Para Devleri İçin Fiyat Tahminleri: BNB, SOL ve ADA

>> Ethereum vs Bitcoin Kıyaslamasına JPMorgan Yanıt Verdi