Xiaomi 12 Ultra iPhone’cuları Kıskandıracak!

Xiaomi 12 Ultra

Xiaomi 12 Ultra modelinin teknik özellikleri belli oldu. İşte serinin en güçlüsü hakkında ortaya çıkan tüm ayrıntılar.

Xiaomi 12 serisinin en güçlü versiyonu Ultra modelinin uzun süredir beklendiğini biliyoruz. Xiaomi 12 Ultra modeli hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Son zamanlarda akıllı telefon piyasasında orta segmentte Xiaomi’nin hakim olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle ülkemizde sürekli artmakta olan dolar kuru sebebiyle uygun fiyatlı modellere ilgi artıyor. Bu yüzden Xiaomi de bu hususta alınabilecek en güzel modelleri suna  markalar arasında yer alıyor. Xiaomi’nin amiral gemisi serisinin de piyasadaki rakiplerine kafa tutacak özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Hem işlemci tarafında hem de kamera tarafında piyasanın en iyileri ile çalışan marka, en iyi modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde çoğu özelliği ortaya çıkmıştı. Artık yeni model hakkında daha fazla bilgiye sahibiz.

Xiaomi 12 serisi bir hayli ilgi görmüştü. Xiaomi 12 serisi ile birlikte karşımıza çıkan Xiaomi 12, 12 Pro ve 12X modelleri, Qualcomm imzalı Snapdragon 8 Gen1 işlemcisi ile gücüne güç kattı. Yakında tanıtılacak olan Xiao­mi 1­2 serisinin kamera odaklı modeli Xiaom­i 12 Ultra modeli hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Teknik özellikleri de ortaya çıkan modelin heyecanla beklendiğini söyleyebiliriz. İşte yeni model hakkında ortaya çıkan tüm ayrıntılar.

Xiaomi 12 Ultra iPhone’cuları Kıskandıracak!

Xiaomi 12 Ultra

QHD+ çözünürlükte 120 Hz tazeleme oranına sahip bir ekran paneli ile gelecek model, 6.7 inçlik bir ekran ile bizleri karşılayacak. İşlemci tarafında ise Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8+ Gen1 yongasına sahip olduğunu söyleyelim. RAM tarafında 8/12 GB RAM seçenekleri ile gelecek. Depolamada ise 256/512 GB’lık seçenekler ile bizleri karşılayacak.

Pil tarafına geldiğimizde ise, Xiaomi’nin son teknolojisi 120W hızlı şarj teknolojisini kullanacağına dair söylentiler mevcut. Fakat ortada henüz bir kesinlik olmadığını, önümüzdeki aylarda söz konusu modelin şarj hızı hakkında yeni gelişmelerin ortaya çıkabileceğini belirtelim. Pil kapasitesinin ise 4.800 mAh olması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde yeni model hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Yeni gelişmelerden haberdar olabilmek için takipte kalın.

İlgili Haberler

>> iPhone 14 Yeni Ön Kamera Özelliği İle Fark Yaratacak!

>> Samsung Galaxy Watch 5 Serisi Hakkında Yeni Ayrıntılar Belli Oldu!