Samsung Galaxy Watch 5 Serisi Gümbür Gümbür Geliyor!

Galaxy Watch 6

Samsung Galaxy Watch 5 serisi hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte tanıtımına haftalar kalan serinin ortaya çıkan tüm detayları.

Giyilebilir teknoloji tarafında yeni özelliklere sahip modellerin karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Özellikle Samsung Galaxy Watch serisi modelleri, bu konuda rakipsiz cihazlar olarak karşımıza çıkıyor. Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy 4 serisinde 2 farklı model karşımıza çıkmıştı. Bu modeller Watch 4 ve Watch 4 Klasik olarak sunuluyordu. Fakat artık yeni seride serinin klasik modelinin sunulmayacağını belirtelim. Yani Watch 5 serisinde Samsung Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro modelleri karşımıza çıkacak. Yeni modeller hakkında birçok detay sızdırılmış durumda.

Geçtiğimiz günlerde yeni modellerin tasarım ayrıntıları ve bazı teknik özellikleri ortaya çıkmıştı. Tanıtımına aylar kalan seriye ait iki modelin, şarj tarafında da sunacağı özellikler sızdırıldı. Aynı zamanda söz konusu modellerin, serinin önceki modellerinden daha pahalı olacağına dair söylentiler ortaya çıktı. Zaten ülkemizde pahalı olarak satılan akıllı saat modelleri, Watch 5 serisi ile birlikte bir hayli pahalı olacak. Ayrıca söz konusu model, Samsung web sitesinde görülmesi ile tüm ayrıntılarının kesinleştiğini söyleyebiliriz. İşte tanıtımına haftalar kalan yeni akıllı saat serisi hakkında ortaya çıkan tüm ayrıntılar.

Samsung Galaxy Watch 5 Serisi Gümbür Gümbür Geliyor!

Samsung’un destek sayfalarında görülen Galaxy Watch 5 serisinin modelleri şu şekilde sıralanmış durumda.

  • Galaxy Watch 5 Pro 45 mm
  • Galaxy Watch 5 40 mm
  • Galaxy Watch 5 44 mm

Danimarka, Belçika ve Norveç sayfalarında görülen modellerin model numaraları ise SM-R925F (Watch 5 Pro), SM-R905F (Watch 5 40 mm) ve SM-R915F (Watch 5 44 mm) olarak sıralanmış durumda. Seirye ait dönen çerçeveye sahip Classic modelinin gelmeyeceği biliniyordu. Zaten ortaya çıkan destek sayfalarında da serinin dönen çerçeveye sahip bir modele sahip olmadığını görüyoruz.

Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5 40 mm BT versiyonu 300 euroluk bir fiyat etiketine sahip olacak. Söz konusu modelin LTE özelliğine sahip versiyonu ise 350 euroya satılacak. 44 mm versiyonunda ise bu fark 350 euro ve 400 euro olarak sıralanmış durumda. Serinin Pro modelinde ise fiyatların daha da arttığını görmekteyiz. Paylaşımı incelediğimizde, serinin Pro modelinin 45 mm BT versiyonunun 490 euroya, 45 mm versiyonu ise 540 euroya satılacağı iddia ediliyor.

İlgili Haberler

>> Xiaomi 12S Ultra ve Samsung Galaxy S22 Ultra Karşılaştırması!

>> 5000 TL Altı Fiyat Performans Telefonları: Çabuk Fiyatlar Artmadan!